Könnyűszerkezetes ház építés árak

KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ ÉPÍTÉS

Szinte nincs olyan ember, akit ne nyomasztana az otthonteremtés gondolata – egy téglaház megépítése sok idő és drága, a használt ingatlannál meg biztos, hogy kompromisszumot kell kötni valamiben. A Zetrov Invest által kínált könnyűszerkezetes családi házak áthidaló megoldást kínálnak a problémára, hisz nemcsak gyorsan és megfizethető ház építés árak mentén készülnek, de kulcsrakész állapotban várják az új lakókat!

Egy ház, amibe csak beköltözni kell? Örömmel valósítjuk meg elképzeléseit!

+36 20 473 1346

Könnyűszerkezetes ház építés – egy karnyújtásnyira az otthon


Amikor építkezésre gondolunk, akkor óhatatlanul is a téglaházak jutnak eszünkbe. Pedig jó, ha tudjuk, hogy az elmúlt években a könnyűszerkezetes házak építése is turbófokozatba kapcsolt, és ennek nemcsak a könnyűszerkezetes ház ár az oka. Mind a tervezés, mind a kivitelezés jóval dinamikusabb tempóban valósul meg, mint egy téglaház esetében, ahol akár 8-12 hónapba is beletelhet, mire egyáltalán be tudunk költözni. A teljes szerkezet előre legyártásra kerül, pillanatok alatt a helyszínre szállítható, ahol még akkor is összeszerelhető, ha szeszélyes az időjárás. A Zetrov Invest által épített házak kulcsrakész átadása már 1-3 hónapon belül megtörténik!

Az otthonteremtés életünk egyik legnehezebb feladata


A mai gazdasági helyzetben egy új otthon megteremtése feladja a leckét. A szomorú igazság az, hogy nagyon nehéz ingatlanhoz jutni, és olykor egy élet munkájába kerül, mire összegyűjtögetjük a rávalót. Természetesen léteznek különféle állami támogatások, de nem mindenki van abban az élethelyzetben, hogy pont élni is tudjon vele. Így hát sok esetben nem marad más lehetőség, mint albérletet fizetni. Egy idő után pedig egy olyan lakásba költözni, ami lehet, hogy meg sem felel az elvárásainknak: túl kicsi, rossz a tájolása, a fürdőszobából meg miért csak egy van? A téglaház megépíttetése pedig még csak szóba se jöhet. Kétségbe esni viszont nem kell, hiszen léteznek olyan ígéretes alternatívák, amik sokkal barátságosabb áron kínálnak nekünk megoldást. A könnyűszerkezetes ház építés segítségével például ránk mosolyoghat a szerencse, hiszen a könnyűszerkezetes ház árak nagyon is kedvezőek! 

Miért ígéretes döntés, ha vásárlás helyett saját házat építettünk?


Akik mostanában terveznek ingatlan vásárolni, azoknak valószínűleg ismerős érzés lehet, mikor órákat töltenek el a jelöltek böngészésével, már egy több tucat házat megnéztek élőben, de valahogy mindegyiknél találnak valami kivetnivalót. Minden klappolna, de nagyon a külkerületben van, szuper lenne, de 3 helyett csak 2 szoba van benne, még meg is venném, de nem tetszik az ingatlan elrendezése. Ilyenkor pedig felmerül, hogy lemondunk a vásárlásról és inkább tiszta lappal indítunk. A saját ház építése számos előnnyel járhat, amelyek közül a legfontosabb, hogy lehetőségünk van pontosan azt kapni, amit szeretnénk, és olyan álomotthont megteremteni, amely minden elvárásunknak megfelel. Ilyen a könnyűszerkezetes ház építés lehetősége is. Könnyűszerkezetes ház tervek után keresgél? Nálunk az is akad bőven!

Könnyűszerkezetes ház építés – egy karnyújtásnyira az otthon


Amikor építkezésre gondolunk, akkor óhatatlanul is a téglaházak jutnak eszünkbe. Pedig jó, ha tudjuk, hogy az elmúlt években a könnyűszerkezetes házak építése is turbófokozatba kapcsolt, és ennek nemcsak a könnyűszerkezetes ház ár az oka. Mind a tervezés, mind a kivitelezés jóval dinamikusabb tempóban valósul meg, mint egy téglaház esetében, ahol akár 8-12 hónapba is beletelhet, mire egyáltalán be tudunk költözni. A teljes szerkezet előre legyártásra kerül, pillanatok alatt a helyszínre szállítható, ahol még akkor is összeszerelhető, ha szeszélyes az időjárás. A Zetrov Invest által épített házak kulcsrakész átadása már 1-3 hónapon belül megtörténik!

A könnyűszerkezetes ház építés egy megfizethető alternatíva!


A könnyűszerkezetes ház építése minden szempontból egy elragadó megoldás. Íme, mi miatt is ilyen szuper kedvező a könnyűszerkezetes ház ár:

  • Egyszerű kivitelezés, minimális munkaerőigény: mint, ahogy említettük, ez az építési technológia nagyon gyorsan megvalósul, ami nem mellesleg hatással lesz a könnyűszerkezetes ház árak kedvező alakulására is. Hisz, gondoljuk csak végig mi történik egy hagyományos tégla építésű ház esetében. A munkások hónapokig dolgoznak a munkaterületen, és nemcsak egy szakterületről érkeznek, de akár 5-6 különböző helyről is. Szükség lesz például kőművesre, ácsra, tetőfedőre, vízvezeték-szerelőre, hidegburkolóra és még sorolhatnánk. A könnyűszerkezetes ház esetében ez fel sem merül, hiszen a panelek előre legyártásra kerülnek, így már csak össze kell szerelni azokat a helyszínen.
  • Megfizethetőbb az alapanyag: A könnyűszerkezetes ház építése során előre legyártott fa panelekből dolgozunk, ami alapból egy megfizethetőbb építőanyag. A fa sokkal könnyebben beszerezhető és jóval olcsóbb is, mint a tégla. Könnyű, nagyon egyszerűen formázható, így se a helyszínre szállítás során, se a beépítés során nem okoz majd nehézséget a szakembereknek.

KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ ÉPÍTÉS
Időtálló kialakítás, gyors kivitelezés, megfizethető könnyűszerkezetes ház építés ár

  • Nincs felesleges hulladék: a könnyűszerkezetes ház építés során szó sincs téglafalak kialakításáról, így nem keletkezik építési törmelék sem, amit el kellene szállítani a helyszínről a projekt végeztével. Ez nem csak a környezetünkre nézve kedvező, de a fa könnyűszerkezetes ház árak emiatt jóval kedvezőbbnek ígérkeznek.
  • Még spórol is nekünk: a könnyűszerkezetes ház építés ár alapján és takarékoskodás gyanánt is ígéretes. Ez a kivitel abszolút beleillik a környezettudatosság fogalmába, hiszen a könnyűszerkezetes ház tervek már a legkorszerűbb technológiák mentén kerülnek kialakításra. Ennek köszönhetően rendkívül energiatakarékosak, így befektetésünk a jövőt illetően is megtérül majd. 

Megfizethető ház építés árak után keresgél? Cégünknél szinte minden igényt ki tudunk elégíteni, így a megfizethető könnyűszerkezetes ház árak mellett, még a luxus szegmensig is eljuthatunk! És, hogy mennyibe kerül egy könnyűszerkezetes ház, arra a következő fejezetben térünk ki bővebben.

Mennyibe kerül egy könnyűszerkezetes ház? Mitől függnek a könnyűszerkezetes ház árak?


Ahány ház, annyi féle projekt létezik, így elsőre nehéz lenne bármit is mondani, de pont azért vagyunk itt, hogy segítsünk az elképzeléseit valósággá formálni! A Zetrov Invest-nél az első kapcsolatfelvételt és helyszíni bejárást követően, már egy megközelítően pontos árajánlattal tudunk szolgálni az érdeklődőknek. A megbeszélt árhoz pedig minden esetben tartjuk magunkat, így nálunk a rejtett költségek miatt sem kell aggódnia.

A ház építés árak alakulását befolyásolja például, hogy:

  • van-e már elfogadott tervrajz,
  • mekkora ingatlanról lenne szó,
  • mennyire legyen kulcsrakész állapotban,
  • milyen műszaki tulajdonsággal és felszereltséggel kérik,
  • szeretnénk-e plusz emeletet stb.?

A listát még a végtelenségig lehetne sorolni, így ha érdeklődik a könnyűszerkezetes ház tervek árak iránt, akkor csak bátorítani tudjuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljük át a részleteket!

Időtálló könnyűszerkezetes házak építése? Várjuk hívását!

+36 20 473 1346

Évtizedeken át tartó megoldást keres? Könnyűszerkezetes házak építése!


Sokan a téglaházra esküsznek, hiszen szerintük nem létezik annál tartósabb anyag, ha építkezésről van szó. Természetesen a téglával nehéz lenne vitatkozni, azt azonban érdemes megemlíteni, hogy a könnyűszerkezetes házak nagyon is strapabíróak, és akár 60-70 évig is tündökölhetnek bármiféle állagromlás nélkül. Ez nagyrészt a falburkolat réteges felépítésének köszönhető, ami egyébként már-már ígéretesebb megoldásnak bizonyul, mint a hagyományos épületek falai. A Zetrov Invest-nél számtalan lehetőséget kínálunk, ha könnyűszerkezetes házak kivitelezése a cél, így a belépő szintű megoldásoktól és műszaki tartalomtól kezdve egészen a luxus kategóriáig lehet gondolkodni. 

Könnyűszerkezetes ház építése a gyakorlatban. Mennyi idő alatt készül el?


Manapság, ha bárkit megkérdeznénk, hogy mi a három legfontosabb kritérium egy ingatlannal szemben, akkor biztosan közte lenne a hosszú távú élettartam, a kedvező ár, na meg a gyors kivitelezés. Utóbbival kapcsolatban nem mehetünk el szó nélkül a mellett, hogy a könnyűszerkezetes ház építés milyen dinamikus tempóban valósul meg. Kezdjük talán azzal, hogy az épület alapját képző fa panelek előre legyártásra kerülnek, olyannyira, hogy még a nyílászárók helye is ki lesz rajta vágva. Miután elkészültek az elemek, máris a helyszínre szállíthatók, ahol már csak össze kell illeszteni azokat. A ház falai körülbelül 1 nap alatt megépülnek, a födém és tetőszerkezet pedig nagyjából még 1 napot vesz igénybe. Ráadásul a hagyományos tégla házakkal szemben itt nem kell várni a kötés megszilárdulására, azonnal be lehet költözni. A Zetrov Invest házak például 1-3 hónap alatt kulcsrakész állapotba kerülnek, mindegy hogy egy nagy vagy kisméretű könnyűszerkezetes ház lebeg a szemünk előtt. A könnyűszerkezetes házak kivitelezése tehát egy álom, mind a szakembereknek, mind a megrendelőknek.

KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ ÉPÍTÉS
A könnyűszerkezetes ház építése nagyon klassz megoldás

A könnyűszerkezetes ház építés nagyon is energiahatékony


Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy ősztől tavaszig a fűtésre fordított összeg teszi ki a rezsi legnagyobb részét, így mindenki igyekszik valahogy lefaragni a költségeiből. Ha azonban már alapból egy olyan otthonban lakunk, ami energiahatékony megoldásokkal van felruházva, akkor erre semmi szükség nem lesz. Pont ilyen a könnyűszerkezetes ház is. Az általunk épített házak a fenntarthatóság jegyében kerülnek kivitelezésre. Igény szerint minőségi fűtőpanelek, elektromos padlófűtések, kandallók, szabad álló kályhák, sőt még napelemek is kérhetők. A fa már önmagában véve is szuper szigetelőképességgel és hőtartó tulajdonsággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a hirtelen bekövetkező hőmérsékletváltozásokat is könnyedén elviseli, nem képződik majd felesleges és káros kondenzáció.  

Könnyűszerkezetes házak kivitelezése a Zetrov Invest jóvoltából


A Zetrov Invest házak prémium kivitelezése mind a belső, mind a külső elemek tekintetében megmutatkozik. Minden ház egyedi tervezésű és teljesen a megrendelő kívánságai szerint készül. Vannak, akik nagy, pazar, tágas belső terekkel rendelkező otthonokban szeretnek élni, mások inkább kicsi, hangulatos, kényelmes helyen laknának – bármelyik verzió szerelmesei is legyünk, cégünkkel mindenki megtalálja a számításait! Ha érdeklik a könnyűszerkezetes ház tervek árak, akkor örömmel állunk a rendelkezésére!

Házaink készháznak minősülnek, ami egyet jelent azzal, hogy a villanyszerelőtől kezdve a hideg-meleg burkolón át, a vízszerelőig és festőig, mindent egy kézben valósítunk meg. Megrendelőnknek csak meg kell álmodnia a leendő otthonát, mi pedig kívánságait egy építésszel közösen vetjük papírra. Ha pedig még nincs pontos elképzelése, akkor is megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást – könnyűszerkezetes ház tervek is vannak a tarsolyunkban. Díjmentes tanácsadással és teljes körű hitelügyintézéssel várjuk!

Megfizethető fa könnyűszerkezetes ház árak? Kezdjünk neki az építkezésnek!

Ajánlatkérés

Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!
Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása