könnyűszerkezetes készház árak építés hatékonyan

KÉSZHÁZ ÉPÍTÉS

Régóta vágyakozik saját otthon után, de eddig még nem mert belevágni az építkezésbe? Bizony, hosszú út vezet el odáig, mire tetőtől-talpig felépül egy komplett családi ház. Nem meglepő tehát, ha csak félve kezdünk bele egy ilyen projektbe és menetközben is azt érezzük, hogy ingoványos talajon lépkedünk. Szerencsére a könnyűszerkezetes készházak már kombinálják a könnyűszerkezetű építés előnyeit a kész, lakható állapotra való fókuszálással, lehetővé téve a megrendelők számára, hogy olcsón, gyorsan, és kényelmesen jussanak saját ingatlanhoz. A Zetrov Invest örömmel veszi át megrendelőitől az otthonteremtés terhét, hiszen a könnyűszerkezetes készházak választásával garantáltan hátradőlhet!

Kulcsrakész házak építése, tervezhető készház árak? Egyeztessünk időpontot!

+36 20 473 1346

Az építkezés kemény dió, a készház építés viszont nem az!


Valahol a szíve mélyén mindenki vágyik arra, hogy olyan otthona legyen, amilyet megálmodott magának. Amikor azonban szembesülünk vele, hogy mi mindennel jár egy építkezés, hamar alábbhagy a kezdeti lelkesedésünk. Már a tervezési folyamatban egy sor bonyodalom vár ránk, hiszen ott vannak például az építkezés szabályai, a statikai-, épületgépészeti-, és villamossági tervek, figyelembe kell venni a területi adottságokat, no meg az sem mindegy, hogy milyen szigetelés vagy vízhálózat fonja majd körbe a házat. És akkor még szó sem esett a megfelelő kivitelező kiválasztásáról, de arról sem, hogy minden részfeladathoz külön szakembert kell keresnünk. Ha pedig egyetlen munkafázis is csúszásba torkoll – borul az egész kártyavár. Természetesen van lehetőség használt ingatlant vásárolni, de ritka az, aki elsőre megtalálja pont azt az egyet, amit elképzelt magának. De akkor mi lehet a megoldás? Könnyűszerkezetes készház megfizethető készház árak kíséretével!!

Album: Tiszafüred (2db)

Mi az a könnyűszerkezetes készház?


A „könnyűszerkezetes” fogalma még manapság is sok félreértést szül, de a közhiedelemmel ellentétben azonban szó sincs arról, hogy egy olyan szerkezet kerül majd a birtokunkba, amit elfúj a legelső szél. A könnyűszerkezetes készházak olyan épületek, amelyek környezetbarát elemekből, mint például acél- vagy fa vázszerkezetből készülnek el, általában 300 kg/m2 alatti súllyal. A vázszerkezetre belülről általában többrétegű gipszkartont, gipszrost lemezt szerelnek, ami közé egy vastag szigetelőréteg kerül, kívülről pedig ugyanúgy leburkolják az épületet. Megjelenésre megtévesztésig hasonlít a téglaházra, nem mellesleg kitűnő szerkezeti stabilitással rendelkezik, és megfelelő műszaki tartalom esetén nagyon is energiatudatos megoldás.

Mitől ilyen ígéretes ez az építési technológia?


Vége az álmatlan éjszakáknak


Az építkezés és a kivitelezés komoly idő- és energiaráfordítást igényel. Az egyéni projekt koordinálása, az anyagok beszerzése, az alvállalkozók felbérlése és a munka felügyelete mind sok időt és energiát igényelhet. A könnyűszerkezetes készház esetében ezeket a feladatokat a kivitelező cég végzi, így a megrendelőnek csak el kell mondani, hogy mi az az otthon, amit megálmodott magában, mi pedig valósággá formáljuk. 

Gyors építési folyamat


A könnyűszerkezetes készházak olyan szerkezeti elemekből, panelekből állnak, amelyek előre legyártásra kerülnek, így könnyen és gyorsan összeilleszthetők a helyszínen egy ún. száraz technológiával = nem kell tégláról-téglára felépíteni a házat, nem kell várni a cement megszilárdulására stb. Építésük jellemzően sokkal rövidebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos építési módszereké, pl. téglaházé. A tulajdonosok jóval hamarabb beköltözhetnek új otthonukba, csökkentve ezzel a kényelmetlenségeket és a várakozási időt. Cégünknél 1-3 hónap alatt kulcsrakészen elkészül az otthona.

Rugalmas tervezés, testreszabhatóság


A könnyűszerkezetes házak tervezése során nagyobb rugalmasság van a méret, az alaprajzi elrendezés és megjelenés tekintetében. A fa panelek könnyen testreszabhatók így a tervezési lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre, lehetővé téve, hogy az ingatlan megfeleljen az elképzeléseknek és az adott telek adottságainak. Cégünknél például bármilyen szigeteléssel, tetővel, garázzsal stb. el tudjuk látni a házakat. Egy esetleges családbővülés esetén az átépítés is nagyon könnyen megoldható, mivel a falakat csak át kell helyezni, de akár egy szobát is átalakíthatunk nagyobb irodává, vagy egy plusz helyiséget adhatunk hozzá a meglévő házhoz.

kulcsrakész könnyűszerkezetes ház

Fenntarthatóság és környezetvédelem


A könnyűszerkezetes házak építéséhez használt anyagok természetes erőforrásokból származnak és újrahasznosíthatók, minimálisra csökkentve az építési hulladék mennyiségét. A szerkezeti elemeket precízen méretezik és készítik elő, így kevesebb anyagot pazarolnak el az építési helyszínen. Az ilyen házak építése általában kevesebb munkaerőt és időt igényel, mint a hagyományos építési módszereknél, ami csökkenti a munkaterületen dolgozó emberek számát. Mindezen tényezők együttesen formálják a könnyűszerkezetes házak környezetbarát jellegének kialakítását, amelyek hozzájárulnak a fenntartható építési gyakorlat előmozdításához és az erőforrások hatékonyabb kihasználásához.

Minőség és szakértelem


A kulcsrakész házak építése egyetlen cég kezében összpontosul, méghozzá a generálkivitelezés csodálatos formájában. Így van ez a Zetrov Invest-nél is! Ez azt jelenti, hogy a tervezéstől kezdve a teljes kivitelezésig, minden lépést szakemberek végeznek. Ennek eredményeként a könnyűszerkezetes, kulcsrakész házak általában prémium minőségű anyagokból épülnek, és akár több generáción át kiszolgálják az új lakókat.

Kényelem és praktikum


Igény szerint a könnyűszerkezetes házak kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra, így a leendő lakóknak nincs szükségük további munkálatokra, ahhoz, hogy máris beköltözhessenek. 
Összességében elmondható, hogy a könnyűszerkezetes készház már egy jóval modernebb, kényelmesebb és zöldebb megoldást kínál, nem beszélve arról, hogy a készház árak is jóval kecsegtetőbbek lesznek, mint a téglaházaké.

könnyűszerkezetes készházak

Mitől kulcsrakész a kulcsrakész házak építése?


A kulcsrakész ház egy olyan ingatlan, ahol az építő vagy kivitelező cég vállalja az építési folyamat teljes körű lebonyolítását a leendő tulajdonos számára, így a megrendelőnek csak át kell vennie a "kulcsot" és beköltöznie. No, de mit is jelent ez pontosan? Amikor egy házat kulcsrakész állapotban vásárolunk meg, az azt jelenti, hogy a kivitelező gondoskodott az építés minden részletéről, az alapozástól kezdve a szerkezet és tető kialakításán át, a külső-és belső burkolat, a szigetelés és festés elkészültéről, valamint a különféle rendszerek telepítéséről (pl. elektromos, víz-, gáz-, fűtési rendszerek stb.). Emellett a kulcsrakész könnyűszerkezetes ház általában már az ajtókkal, ablakokkal, fürdőszobai szaniterekkel, pl. a káddal, mosdókagylóval, csaptelepekkel, a WC-vel stb. és a konyhabútorral együtt kerül átadásra. Az új tulajdonosnak tehát csak át kell vennie a kulcsokat és beköltöznie az újdonsült otthonába, mivel az már nagyon is lakható és használható állapotnak örvend.

Kulcsrakész ház és kulcsrakész ház között is van különbség

Az imént említett kulcsrakész definíció a legtöbb esetben helytálló, azonban érdemes megjegyezni, hogy a fogalom értelmezése és tartalma eltérő lehet a kivitelezőtől, a projekt jellegétől és az egyéni megállapodásoktól függően. Éppen ezért mindig tájékozódjunk és tisztázzuk a kivitelező céggel, hogy pontosan mit tartalmaz a kulcsrakész készház szolgáltatás, hogy ne legyenek félreértések vagy meglepetések az átadáskor. Amit viszont általában nem tartalmaznak, azok az olyan extra igények, mint például a speciális konyhai berendezések, bútorok vagy egyéb díszítőelemek, dekorációk. Ezeket általában a megrendelőnek külön kell beszerezni és telepítenie.

Zetrov Invest kulcsrakész könnyűszerkezetes ház – tényleg elég csak beköltözni


A Zetrov Invest házakban azt szeretjük a legjobban, hogy az összes építkezéssel járó terhet ledobhatjuk magunkról, nekünk csak elég elmesélni, hogy hogyan képzeljük el álmaink otthonát. Könnyűszerkezetes házaink ugyanis nemcsak egy szimpla lakóépületet jelentenek, de mindent egy kézben kivitelezünk benne, legyen szó burkolat kialakításáról, falfestésről, nyílászárókról, energiahatékony fűtésrendszerről, szigetelésről, szaniterekről és egyéb épületgépészeti elemekről. Igény szerint olyannyira kulcsrakész állapotban kerül átadásra a készház, hogy megrendelőinknek maximum már csak a bútorokat és egyéb extra kiegészítőket kell beszereznie bele.

Készház árak, megfizethető alternatíva az otthonteremtésben


A könnyűszerkezetes, kulcsrakész házak vonzó lehetőséget jelentenek azoknak, akik gyorsan szeretnének új otthonhoz jutni, megfizethető készház árak mellett, mindeközben pedig élvezni azt a rugalmasságot és kényelmet, amit ezek az építési megoldások nyújtanak. Az előre gyártott elemek és a szakértői munka kombinációja egy meglepően magas minőségű és energiatakarékos otthont eredményez. Mindazonáltal fontos a megfelelő előzetes tervezés, a szakemberekkel történő konzultáció és a költségvetés alapos figyelembevétele (készház árak) a sikeres projekthez. 
A kulcsrakész házak esetében abszolút költségkontroll tartható fent, ugyanis a kivitelező cég már a szerződéskötéskor ad egy árajánlatot a projektre, amely tartalmazza az összes szükséges költséget. Ez lehetővé teszi a megrendelő számára, hogy már az építkezés megkezdése előtt, pontról-pontra megismerje a várható költségeket, és a projekt teljes költségvetését előre tudja tervezni. Cégünknél a készházak árak tekintetében megfizethetőek és igény szerint helyszíni bejárást tartunk, melynek költsége a szerződött árból kerül visszavonásra, emellett pedig biztosíthatjuk róla, hogy abszolút rejtett költségek nélkül dolgozunk!

Készház építés a Zetrov Invest közreműködésével


Az általunk kivitelezett készházak prémium minőségű alapanyagokból épülnek fel, modern és esztétikus megjelenésűek , így abszolút eleget tesznek a 21. században támasztott követelményeknek. Számos választási lehetőséget kínálunk nemcsak a méret és kialakítás, de a színek, stílus, design és felszereltség tekintetében. A pallóvázas könnyűszerkezetes készház amellett, hogy hőhídmentes kialakítást tesz lehetővé, a burkolattól kezdve a tetőig, minden porcikájában az energiatakarékosságra való törekvés köszön vissza.  A legmodernebb technológiának és az úttörő energetikai koncepciónak köszönhetően, Ön védve lesz még az emelkedő rezsiköltségekkel szemben is. Érdeklik a készházak árak? A személyre szabott árajánlatért kérjük ne késlekedjen felvenni velünk a kapcsolatot!

Cégünknél a házak 1-3 hónapon belül kulcsrakész állapotba kerülnek , így megrendelőinknek tényleg csak párat kell aludnia ahhoz, hogy beköltözhessenek újdonsült otthonunkba. Nem beszélve arról, hogy a készház árak bárki számára egy megfizethető alternatívát nyújtanak, igény szerint pedig még a teljes körű hitelügyintézésben is tudunk segíteni . Élje át a gondtalanság, a szabadság és a tervezhetőség érzését! Mi az első papírra vetett gondolattól kezdve a tervezésen és szakszerű kivitelezésen át, egészen az átadásig ott leszünk!

Kedvező készház árak? Szakembereink máris elkezdik megtervezni álmai otthonát!

Ajánlatkérés

Kérjük töltse ki az összes kötelező mezőt!

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása